Omschrijving

Wil je op een comfortabele manier jouw schoenen aan kunnen doen? Kies dan voor een schoenenbank! In schoenenbank GENEVE kan je niet alleen schoenen opbergen, maar je kan er ook op gaan zitten om je schoenen aan te trekken. Super handig, toch?! In totaal is er ruimte voor zo'n 12 paar schoenen. Elke deur is bovendien voorzien van schokdempers, ideaal voor een soepele sluiting.

  • Het max. draagvermogen is 80 kg
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto31.000000
MaterialenSpaanplaat, Glas, Melamine
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)46
Diepte (cm)40
Breedte (cm)97
CollectieGeneve
Aantal Schoenen12 paar
Barcode5400943255812
Samenstelling2 deuren
Optiezonder kussen
KleurGrafiet/zilver grijs
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Schoenenbank GENEVE 2 deuren grafiet/zilvergrijs
Uw waardering

Schoenenbank GENEVE 2 deuren grafiet/zilvergrijs

Of 3 x € 76,66 zonder extra kosten

Of vanaf € 6,39 per maand

€ 229,99
Aantal Schoenen 12 paar
Samenstelling 2 deuren
Optie zonder kussen
Kleur Grafiet/zilver grijs

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 29,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.