Omschrijving

Verwen jouw lieve oogappel met een nieuw bed dat niet alleen voor rustige nachten zal zorgen, maar ook voor een opgeruimde slaapkamer. Eenpersoonsbed 90x200 cm ERWIN valt meteen op door de vele opbergruimtes. In totaal zijn er 8 opbergvakken, waarvan er 3 zijn uitgerust met een schuifdeur. En dat is nog niet alles! Onder het bed zit er ook een handige lade op wieltjes. Er werd echt aan alles gedacht, want het bed is voorzien van een haakje waaraan gemakkelijk een koptelefoon gehangen kan worden. Super handig, toch?! Eenpersoonsbed ERWIN is gemaakt van kwalitatieve spaanplaat. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto82.000000
Barcode5400943240672
MaterialenSpaanplaat
Diepte (cm)221
Hoogte (cm)104
Breedte (cm)120
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieErwin
Matrasafmeting90x200 cm
Matras inbegrepen Nee
KleurWit kastanjehout
Optiemet lade
Lattenbodem inbegrepenNee
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Bed ERWIN 90x200 cm met opbergruimte wit kastanjehout
Uw waardering

Bed ERWIN 90x200 cm met opbergruimte wit kastanjehout

Of 3 x € 126,33 zonder extra kosten

€ 378,99
Kleur Wit kastanjehout
Matrasafmeting 90x200 cm
Optie met lade

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon