Omschrijving

De slaapkamer als oase van rust, daar streeft toch iedereen naar? Kies voor de EVIAN collectie en zet alvast een stapje in de goede richting. Het gamma biedt u stijlvolle en op elkaar afgestemde meubels van ongeziene kwaliteit.

In de slaapkamer begint en eindigt uw dag, en dat brengt verschillende zaken met zich mee. Een belangrijk aspect in uw dagelijks leven is bijvoorbeeld uw nachtrust. Een kwalitatief bed is dan ook van goudwaarde. De voornaamste troef van dit bed is zijn hoofdeinde. Dergelijk hoog hoofdbord is immers erg praktisch voor zij die graag een uurtje extra in bed spenderen, denk maar aan een lees- of laptopmomentje. Verder is het stevige frame een garantie op vlak van bestendigheid. Met dit bed kan u jarenlang op beide oren slapen! Het enige wat u nog hoeft te doen is het geschikte formaat kiezen.

Combineer dit fraaie bed met andere slaapkamermeubels uit de EVIAN collectie en ontdek hoe harmonieus het geheel oogt!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto67.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)88
Diepte (cm)208
Breedte (cm)172
CollectieEvian
Barcode5400943121940
Matrasafmeting140x200 cm
KleurRustiek eik
Matras inbegrepen Nee
Lattenbodem inbegrepenNee
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Bed EVIAN 140x200 cm rustiek eik
Uw waardering

Bed EVIAN 140x200 cm rustiek eik

Of 3 x € 96,66 zonder extra kosten

€ 289,99
Kleur Rustiek eik
Matrasafmeting 140x200 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon