Omschrijving

Mag het bij jou wel eens opvallen in jouw interieur? Met tweepersoonsbed 160x200 cm MARIO lukt dat ongetwijfeld. Dit bed valt meteen op dankzij de blinkende marmo grigio look. Dit zorgt voor een luxueuze én gezellige look. Het bed is gemaakt van 18 mm dikke ecologische E1-spaanplaat. Tweepersoonsbed MARIO past perfect in een klassiek interieur en laat je elke nacht opnieuw genieten van een welverdiende nachtrust! Opgepast, de lattenbodem en de matras zijn nog niet inbegrepen. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto50.600000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)102
Diepte (cm)209
Breedte (cm)166
CollectieMario
Barcode5400943241945
Matrasafmeting160x200 cm
KleurMarmo grigio
Matras inbegrepen Nee
Lattenbodem inbegrepenNee
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Bed MARIO 160x200 cm hoogglans marmo grigio
Uw waardering

Bed MARIO 160x200 cm hoogglans marmo grigio

Of 3 x € 98,33 zonder extra kosten

€ 294,99
Kleur Marmo grigio
Matrasafmeting 160x200 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 29,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon