Omschrijving

Een gezellige slaapkamer waar je helemaal tot rust kan komen is belangrijk! Met de meubelen uit de NEVADA collectie lukt dat ongetwijfeld! Twijfelaar NEVADA heeft een mooie, lichtgrijze kleur die zorgt voor een moderne touch. Super leuk, het hoofdeinde van het bed is voorzien van ledverlichting. Dit zorgt 's nachts voor een leuke en gezellige touch. Tweepersoonsbed 140x190 cm NEVADA is gemaakt van spaanplaat en geproduceerd in Frankrijk. Opgepast, de lattenbodem en de matras zijn nog niet inbegrepen maar kunnen wel aangekocht worden op onze website!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto59.000000
MaterialenSpaanplaat
Colli3
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)90
Diepte (cm)205
Breedte (cm)168
CollectieNevada
Barcode5400943232806
Matrasafmeting140x190 cm
KleurImperial classic oak
Matras inbegrepen Nee
Lattenbodem inbegrepenNee
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Bed NEVADA 140x190 cm imperial cassic oak
Uw waardering

Bed NEVADA 140x190 cm imperial cassic oak

Of 3 x € 126,66 zonder extra kosten

€ 379,99
Kleur Imperial classic oak
Matrasafmeting 140x190 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon