Omschrijving

Functioneel en esthetisch, dat zijn de belangrijkste kenmerken van bed TOUNSA. Deze twijfelaar 140x190 cm ziet er niet alleen goed uit, maar is ook echt super praktisch dankzij de vele opbergruimte. Het hoofdeinde is voorzien van verschillende legplanken, perfect voor jouw favoriete boeken. Aan de ene kant van het bed zitten er 2 open opbergvakken en aan de andere kant alsook voorkant zitten er 2 lades die op wieltjes staan. Ideaal voor dekens, kussens en zoveel meer! Bed TOUNSA is geproduceerd in Frankrijk en gemaakt van kwalitatieve spaanplaat. 

  • Matras en lattenbodem zijn niet inbegrepen! 
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto67.500000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)71
Diepte (cm)211
Breedte (cm)171
CollectieTounsa
Barcode5400943228465
Matrasafmeting140x190 cm
KleurWit/witte pijnboom
Matras inbegrepen Nee
Lattenbodem inbegrepenNee
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Bed TOUNSA 140x190 cm wit/witte pijnboom
Uw waardering

Bed TOUNSA 140x190 cm wit/witte pijnboom

Of 3 x € 150,00 zonder extra kosten

€ 449,99
Kleur Wit/witte pijnboom
Matrasafmeting 140x190 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 49,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon