• 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar online ervaring
  • Persoonlijke klantendienst
  • 100% veilig betalen
  • Professionele en snelle levering
Omschrijving

Deze bijzettafeltjes BADALONA zijn een echte voltreffer. Hun succes kan u deels verklaren door een kijkje te nemen naar hun structuur: het gebruik van hoogwaardig MDF en metaal garandeert een optimale kwaliteit. Anderzijds is deze set meubels zo succesvol omwille van hun uitstraling en hun functie. Welk salon wordt nu niet opgefleurd door een duo handige en authentieke bijzettafeltjes?

De kenmerken die zorgen voor het fraaie design spreken voor zich. Met een metalen tafelpootframe en een atypisch houten tafelblad (rond) kan het meubel iedereen charmeren. Een algehele, geslaagde, moderne industriële look en een leukemanier om drank of decoratie te plaatsen, zo kan u de bijzettafeltjes samenvatten!

De uitstekende vervaardiging brengt u uiteraard de stevigheid en stabiliteit waar u op zoek naar was. In feite haalt u met deze set een jarenlange partner in huis. Gebruik ze samen of apart, slagen in uw interieur doet zo’n tafeltje sowieso!

Afmetingen: H. 46 cm, B. 53 cm, D. 53 cm
Afmetingen: H. 36 cm, B. 40 cm, D. 40 cm

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto11.000000
MaterialenMetaal, Gerecycleerd hout
Colli1
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)46
Diepte (cm)53
Breedte (cm)53
CollectieBadalona
VormRond
Barcode5400943163766
Afmetingen53 cm
KleurZwart metaal
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Bijzettafeltjes BADALONA hout en metaal
Uw waardering

Bijzettafeltjes BADALONA hout en metaal

Of 3 x € 58,00 zonder extra kosten

€ 173,99
Afmetingen 53 cm
Kleur Zwart metaal

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon