Omschrijving

Laat je overdonderen door deze magnifieke, complete woonkamer BABEL II die de beschikbare ruimte in jouw huis zal optimaliseren. De set ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook zeer praktisch dankzij de vele opbergruimte. Het tv-meubel is namelijk uitgerust met 3 klapdeuren en 3 open vakken, ideaal voor mediaspelers, dvd's of boeken. Ook de commode en salontafel bieden een mooie opbergruimte. 

Kies voor complete woonkamer BABEL II en tover jouw huis om tot een moderne en trendy plek! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto134.000000
Barcode5400943280272
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)132
Diepte (cm)41
Breedte (cm)270
CollectieBabel
KastindelingMet lades, Met deuren, Met opbergvakken
KabeldoorgangJa
Samenstelling5 deuren 3 lades
Optie LEDZonder led
KleurEik artisanaal/zwart
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Complete woonkamer BABEL II 5 deuren 3 lades artisan eik/zwart zonder led
Uw waardering

Complete woonkamer BABEL II 5 deuren 3 lades artisan eik/zwart zonder led

Of 3 x € 203,33 zonder extra kosten

€ 609,99
Kleur Eik artisanaal/zwart
Samenstelling 5 deuren 3 lades
Optie LED Zonder led

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In voorraad: Levertijd 2-4 dagen
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.