Omschrijving

Fan van een beetje kleur? Dan is console MONAK vast iets voor jou! De donkerrode kleur, in combinatie met de decoratieve metalen handgrepen, zorgt echt voor een unieke look. Console MONAK is gemaakt van 16 mm dik gelamineerd spaanplaat en afgewerkt met een ABS-rand van 0.5 mm. De zwarte, metalen pootjes (18x18 mm) zorgen voor de nodige hoogte en creëren een ruimtelijk gevoel. Helemaal verliefd? Neem dan zeker eens een kijkje naar de volledige MONAK collectie! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto24.200000
Barcode5400943245011
MaterialenMetaal, Spaanplaat, ABS
Garantie3 Jaar
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)78
Diepte (cm)50
Breedte (cm)104
CollectieMonak
KastindelingMet lades
Afmetingen103 cm
KleurDonkerrood
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Console MONAK 2 lades donkerrood
Uw waardering

Console MONAK 2 lades donkerrood

Of 3 x € 93,33 zonder extra kosten

€ 279,99
Afmetingen 103 cm
Kleur Donkerrood

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In afwachting van bevoorrading
Thuislevering voor maar € 29,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon