Omschrijving

Deze multifunctionele console ZAZOU ziet er niet alleen goed uit, maar is ook super praktisch! Je kan de console namelijk gebruiken als bureautje! De klapdeur kan helemaal open en is belastbaar tot 5 kg. Deze moderne console rust op zwarte metalen pootjes en ook de handgrepen zijn van metaal. De kleurencombinatie van wit en zwart zorgt eveneens voor een moderne look. Combineer de console met leuke huisplanten of decoratie en creëer een gezellig geheel! Opgepast! Voor extra stabiliteit is het beter om de console aan de muur te bevestigen! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto28.400000
Barcode5400943240542
MaterialenSpaanplaat, Melamine
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)114
Diepte (cm)30
Breedte (cm)110
CollectieZazou
KastindelingMet legplanken, Met deuren
Afmetingen110 cm
Samenstelling1 klapdeur
KleurWit
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Console ZAZOU 1 klapdeur wit
Uw waardering

Console ZAZOU 1 klapdeur wit

Of 3 x € 113,33 zonder extra kosten

€ 339,99
Afmetingen 110 cm
Kleur Wit
Samenstelling 1 klapdeur

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon