Omschrijving

Blaas nieuw leven in jouw interieur met dit dressoir uit de collectie HALO. De charmante houten look brengt de natuur naar binnen. Maar het dressoir is zoveel meer dan alleen maar mooi. Het is ook heel stevig want het is gemaakt uit spaanplaat en unieke metalen pootjes. Bovendien kan je er heel wat spulletjes in kwijt. Achter de deur zit er een legplank en de 3 lades bieden ook heel wat opbergruimte. Laat je verrassen door de andere meubelen uit de collectie HALO en maak van jouw thuis één harmonieus geheel! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto83.000000
MaterialenMetaal, Spaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)82
Diepte (cm)45
Breedte (cm)144
CollectieHalo
KastindelingMet lades, Met deuren
Barcode5400943247008
LED-verlichtingNee
Samenstelling1 deur 3 lades
KleurWallace oak
Indeling interieur1 legplank
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Dressoir HALO 1 deur 3 lades wallace oak
Uw waardering

Dressoir HALO 1 deur 3 lades wallace oak

Of 3 x € 132,33 zonder extra kosten

€ 396,99
Kleur Wallace oak
Samenstelling 1 deur 3 lades

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon