Omschrijving

Mag het in jouw interieur iets meer blinken? Dan is dressoir RANDY vast iets voor jou. Dit dressoir is van Italiaanse makelij en dat zie je ook aan de afwerking! Alleen al de leuke details in de deuren in combinatie met het hoogglans wit zijn een leuke toevoeging aan het meubel! Jouw servies of andere spulletjes vinden hier ook ongetwijfeld een plaatsje! De bijhorende led verlichting maakt het extra shiny! Het meubel is gemaakt van kwalitatieve spaanplaat van 18 mm dik. De zijkanten en het bovenblad hebben een dikte van 30 mm. Onze tip: combineer de dressoir met de bijpassende spiegel! Zo heb je een tof en klassevol ensemble! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto97.100000
MaterialenSpaanplaat, Plastiek
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)85
Diepte (cm)50
Breedte (cm)195
CollectieRandy
KastindelingMet legplanken, Met deuren
Barcode5400943239997
LED-verlichtingJa
Samenstelling3 deuren
KleurBeton/wit
Indeling interieur2 legplanken
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Dressoir RANDY 3 deuren beton/wit
Uw waardering

Dressoir RANDY 3 deuren beton/wit

Of 3 x € 186,66 zonder extra kosten

€ 559,99
Samenstelling 3 deuren
Kleur Beton/wit

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon