Omschrijving

Geniet van een optimaal speelplezier tijdens het gamen met gamebureau INVASION! Dit bureau is voorzien van een hoog compartiment waarop je 3 computerschermen (afhankelijk van de grootte) kan zetten. Het open gedeelte links onderaan, is voorzien van een verstelbare legplank zodat je er ook grotere desktops kan plaatsen. Er werd echt aan alles gedacht, want er is zelfs een haakje voorzien waaraan je jouw koptelefoon kan hangen! Gamebureau INVASION is van Franse makelij en gemaakt van melamine spaanplaat. Ook nog op zoek naar een comfortabele gamestoel? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze verschillende gamestoelen! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto42.400000
MaterialenSpaanplaat, Melamine
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)88
Diepte (cm)67
Breedte (cm)170
CollectieInvasion
KastindelingMet legplanken, Met lades, Met deuren, Met opbergvakken
Type bureauGamebureau
Barcode5400943247213
Afmetingen bureau170 cm
Samenstelling1 deur 1 lade
Omkeerbaar bureauNee
KleurGrijs antraciet
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Gamebureau INVASION 1 deur 1 lade antraciet grijs
Uw waardering

Gamebureau INVASION 1 deur 1 lade antraciet grijs

Of 3 x € 110,00 zonder extra kosten

€ 329,99
Afmetingen bureau 170 cm
Samenstelling 1 deur 1 lade
Kleur Grijs antraciet

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon