Halmeubel

1178

De inkomhal is de eerste ruimte die een bezoeker van uw woning te zien krijgt. Met onze leuke halmeubelen maakt u van uw inkomhal een knusse ruimte waar u uw gasten een warm welkom kunt heten. 

Staande kapstokken voor in uw hal 

Een kapstok is een echte must-have in de inkomhal en moet zowel functioneel als trendy zijn. Bij ons heeft u de keuze uit een zeer ruim en origineel assortiment aan kapstokken. Of het nu gaat om wandkapstokken of vrijstaande kapstokken, er is voor elk wat wils. Bovendien hebben we ook heel wat verschillende kleuren en stijlen ter beschikking. Zo maakt u van uw inkomhal niet alleen een praktische, maar ook een aangename ruimte!

Schoenenkast met zitbank

Niets vervelender dan rondslingerende schoenen. Dankzij onze schoenenkasten lost u dit probleem op en kan u voortaan al uw schoenen netjes opbergen én gemakkelijk terugvinden. Op onze website vindt u verschillende types zoals schoenenrekken, schoenenkasten met klapdeuren of een schoenenbank met een comfortabel kussen. Ontdek ons ruim en gevarieerd assortiment en neem afscheid van al uw rondslingerende schoenen!

Trendy spiegel voor de hal

Met een spiegel creëert u op een eenvoudige manier een gevoel van diepte en helderheid in de inkomhal. Bovendien is een spiegel ook zeer handig als u graag nog eens uw outfit checkt alvorens aan de dag te beginnen. Bij Mobistoxx hebben we niet alleen gewone, rechthoekige spiegels, maar ook verschillende sets en afmetingen