Omschrijving

De landelijke Scandinavische stijl geldt als inspiratie voor dit prachtig MARILOU bed. Uiteraard bezit het bed naast zijn trendy eigenschappen ook heel wat andere kwaliteiten. Zo weet het bed perfect in te spelen op uw wensen naargelang standvastigheid en vormgeving.

U mag het bed MARILOU gerust bestempelen als een langetermijnoplossing,  de spaanplatenstructuur is namelijk van ongeziene kwaliteit. Een robuust exemplaar, maar tegelijk ook erg gebruiksvriendelijk. De romantische uitstraling en de witte kleur zullen het bed ongetwijfeld helpen om ook in uw slaapkamer een echte voltreffer te worden.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto41.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)200
Diepte (cm)210
Breedte (cm)150
CollectieMarilou
Barcode5400943123852
Matrasafmeting140x200 cm
KleurWit
Matras inbegrepen Nee
Lattenbodem inbegrepenNee
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Hemelbed MARILOU II 140x200cm wit
Uw waardering

Hemelbed MARILOU II 140x200cm wit

Of 3 x € 156,66 zonder extra kosten

Speciale prijs € 469,99 Normale prijs € 749,99
Matrasafmeting 140x200 cm
Kleur Wit

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In voorraad: Levertijd 5-14 dagen
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon