Omschrijving

Zoekt u een staande kapstok? Een staande kapstok die sober, elegant en stevig is? Dan bent u bij Mobistoxx aan het juiste adres! Mobistoxx stelt u voor de kapstok ARGAN!

De staande kapstok ARGAN is de optimale oplossing voor al uw jassen, sjaals, handtassen en dergelijke! De kapstok bestaat uit 8 haken.

De sterke metalen constructie zorgt voor een lange levensduur. Aarzel niet en bestel nu, want alleen hier bij Mobistoxx vindt u deze kapstok aan een scherpe prijs.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto3.000000
MaterialenMetaal
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)173
Diepte (cm)29
Breedte (cm)29
CollectieMetal
Barcode5400943146080
KleurMetaalgrijs
Reviews 1
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kapstok ARGAN metaal grijs
Uw waardering

Kapstok ARGAN metaal grijs

Of 3 x € 14,66 zonder extra kosten

€ 43,99
Kleur Metaalgrijs

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
Thuislevering voor maar € 9,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon