Plus- en minpunten
  • Duitse, kwalitatieve makelij
  • Gebruiksklaar. Kapstok moet enkel nog gemonteerd worden aan de muur
  • Haken zijn geschikt voor iedereen. De onderste haak is bijvoorbeeld ideaal voor kinderen. Heel praktisch, de haken sluiten vanzelf wanneer ze niet worden gebruikt
  • Geleverd zonder muurbevestigingen
Omschrijving

Kapstok WEST-COAT is trendy en zal dankzij de lichtbruine kleur in sanremo perfect passen in zowel een modern als klassiek interieur. Het meubel bestaat uit 3 inklapbare haken waar u verschillende jassen aan kwijt kan. Kapstok WEST-COAT is vervaardigd in spaanplaat en is beschikbaar in verschillende kleuren. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto5.260000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)170
Diepte (cm)2
Breedte (cm)15
CollectieWest-Coat
Barcode5400943146035
KleurSanremo
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kapstok WEST-COAT sanremo
Uw waardering

Kapstok WEST-COAT sanremo

Of 3 x € 27,66 zonder extra kosten

€ 82,99
Kleur Sanremo

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Einde collectie
Thuislevering voor maar € 9,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.