Omschrijving

Deze grandioze en esthetische kast zal een revolutie teweegbrengen in de opberging van uw huis. Grote woorden, maar u mag ze zeker geloven! Deze kast zal daarnaast een sterke indruk nalaten in uw kamer, uw inkom of woonkamer!

De grote opbergcapaciteit zal aan al uw opslagbehoeften voldoen dankzij de aanwezigheid van vier opbergplanken en garderobestang. 

De schuifdeuren zorgen op hun beurt dat u uw kast kunt openen zonder veel plaats in te nemen. Met de vier LED-lampen kunt u gemakkelijk uw kledij vinden, zelfs in het donker!

Deze kast, van hoge kwaliteit, is volledig gemaakt van spaanplaat en zorgt voor een perfecte weerstand en maximaal comfort!

Twijfel niet meer en bestel deze super handige kast tegen een lagere prijs!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto222.000000
Barcode5400943115840
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Diepte (cm)60
Hoogte (cm)211
Breedte (cm)180
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieAmour
KastindelingMet deuren
LED-verlichtingJa
Samenstelling2 schuifdeuren 180 cm
Optiemet spiegel
KleurWit/grandson eik
Indeling interieur1 garderobestang, 5 legplanken
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast AMOUR 2 schuifdeuren 180 cm wit/grandson eik met spiegel
Uw waardering

Kast AMOUR 2 schuifdeuren 180 cm wit/grandson eik met spiegel

Of 3 x € 230,00 zonder extra kosten

€ 689,99
Kleur Wit/grandson eik
Samenstelling 2 schuifdeuren 180 cm
Optie met spiegel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon