Omschrijving

Een hoogwaardige Duitse vervaardiging is een garantie op kwaliteit en stevigheid, ook bij deze collectie BODRUM. Wat de indeling betreft hoeft de kast niet onder te doen. Ze beschikt over klassieke klapdeuren en praktische lades van verschillende lengtes. Deze worden geaccentueerd door een matglazen bekleding enerzijds en door lange aluminium handgrepen anderzijds. Kortom, een originele en sublieme kast!

De functionaliteit van de kast wordt ook in de verf gezet door aardig wat opbergruimte, dit tegenover een eerder beperkte omvang. Voor een groot stuk dankt de kast haar opbergmogelijkheden aan de vier deuren en acht lades. Achter de zijdeuren schuilt een ruimte waar twee verstelbare legplanken te vinden zijn. De deuren in het midden verbergen een kleerkastruimte waar een garderobestang te vinden is. Als u de kast verder wenst te personaliseren kunt u altijd kiezen om accessoires uit de BETA collectie toe te voegen (legplanken, ladeblokken enz.)

U verkrijgt een elegant design, een kwalitatief product en een lage prijs in één en dezelfde aanbieding! Het enige wat u nog rest is een geschikte ruimte bepalen voor de BODRUM kast. Kiest u voor uw inkomhal, uw woonkamer of uw slaapkamer, de BODRUM kast zal zich overal weten te bewijzen!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto153.200000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)199
Diepte (cm)56
Breedte (cm)181
CollectieBodrum
KastindelingMet lades, Met deuren
Barcode5400943109276
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling4 deuren 8 lades
KleurSanremo
Indeling interieur1 garderobestang, 4 legplanken, 8 lades
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast BODRUM 4 deuren 8 lades eik sanremo
Uw waardering

Kast BODRUM 4 deuren 8 lades eik sanremo

Of 3 x € 253,33 zonder extra kosten

Of vanaf € 21,11 per maand

€ 759,99
Kleur Sanremo
Samenstelling 4 deuren 8 lades

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.