Omschrijving

Creëer een elegante en rustgevende sfeer met de LOUISA-collectie. De grijze zijdekleur past perfect bij de serene witte kleur. Deze kleurencombinatie zorgt voor een zacht en modern design. Het sober ontwerp past met verbazingwekkend gemak in élk type interieur.

Maar kast LOUISA biedt u nog veel meer dan dat! Naast de prachtige esthetiek, biedt het u ook een verrassende opberging. Samengesteld uit drie grote compartimenten, die elk beschikken over een garderobestang en twee opbergplanken, biedt deze kast u dus ook een zeer ruime opberging. Dankzij de drie opberglades kunt u met gemak uw kleine accessoires opbergen. 

De hoge, Duitse kwaliteit en het "soft-close" sluitsysteem zorgen voor een ongelooflijk gebruiksgemak.

Combineer kast LOUISA met de andere meubelen uit dezelfde LOUISA-collectie en creëer zo een frisse en trendy kamer! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto243.600000
Barcode5400943115772
MaterialenSpaanplaat
Diepte (cm)60
Hoogte (cm)223
Breedte (cm)301
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieLouisa
KastindelingMet deuren
LED-verlichtingNee
Samenstelling6 deuren 3 lades
Optiezonder spiegel
KleurZijde grijs/wit
Indeling interieur3 garderobestangen, 7 legplanken
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast LOUISA 6 deuren 3 lades zijde grijs/wit zonder spiegel
Uw waardering

Kast LOUISA 6 deuren 3 lades zijde grijs/wit zonder spiegel

Of 3 x € 349,67 zonder extra kosten

€ 1.049,00
Kleur Zijde grijs/wit
Samenstelling 6 deuren 3 lades
Optie zonder spiegel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon