Omschrijving

Ook zoveel kleren? En kan je eigenlijk wel wat extra opbergruimte gebruiken? Dan is deze praktische kledingkast MIKAZA wellicht iets voor jou! Allereerst brengen de mat witte kleur en de spiegel frisheid in de slaapkamer. Ten tweede geniet je ook van heel wat opbergruimte. Achter de schuifdeuren zitten er namelijk 4 vakken, 1 ruime legplank en 1 garderobestang. Meer dan voldoende ruimte voor jouw kledij, toch? De schuifdeuren nemen bovendien ook minder ruimte in beslag. Onze tip! Combineer de kast met een zacht en trendy tapijt en maak het extra gezellig in jouw slaapkamer! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto129.000000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)214
Diepte (cm)63
Breedte (cm)150
CollectieMikaza
KastindelingMet deuren
Barcode5400943263985
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling150 cm
KleurWit
Indeling interieur1 garderobestang, 1 legplank, 4 vakken
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast MIKAZA 2 schuifdeuren 150 cm wit
Uw waardering

Kast MIKAZA 2 schuifdeuren 150 cm wit

Of 3 x € 216,66 zonder extra kosten

Of vanaf € 18,06 per maand

€ 649,99
Kleur Wit
Samenstelling 150 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In afwachting van bevoorrading
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.