Omschrijving

Geef uw kamer een fraaie en frisse uitstraling met behulp van de MOSBY collectie. Een assortiment aan meubels waar moderniteit en sfeer de sleutelwoorden zijn. De onberispelijke afwerking en de verfijnde vormgeving staan alvast garant voor een onovertroffen visueel geheel.

Bovenop haar unieke en tijdloze stijl biedt de kast een ongeziene opbergruimte. Met  2 ruime kleerkasten, elk voorzien van een garderobestang met daarboven een legplank, is er alvast genoeg plaats voorzien voor uw kleren en spulletjes. Organisatie is dankzij de MOSBY een echte standaard. Naast de functionele kwaliteiten hoeft het niet te verbazen dat de kast ook esthetisch een meerwaarde biedt. De afwisseling tussen het sanremo hout en de stralende witte kleur is origineel en sfeervol.

De kwalitatief hoogstaande Duitse afwerking garandeert u een verbazende duurzaamheid en stevigheid.

Optimaliseer uw kast naar uw persoonlijke noden en wensen met behulp van de accessoires uit de GAMMA collectie. Een extra garderobestang, ladeblok of broekhanger, een preciezere indeling was nog nooit zo dichtbij!

Combineer deze charmante kast naar hartenlust met andere meubels uit de MOSBY collectie. Een fraai en harmonieus geheel verzekerd!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto188.900000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)214
Diepte (cm)64
Breedte (cm)189
CollectieMosby
KastindelingMet deuren
Barcode5400943114942
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren189 cm
KleurSanremo/wit
Indeling interieur2 garderobestangen, 2 legplanken
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast MOSBY 2 deuren 189cm sanremo/wit
Uw waardering

Kast MOSBY 2 deuren 189cm sanremo/wit

Of 3 x € 160,00 zonder extra kosten

Of vanaf € 13,33 per maand

Speciale prijs € 480,00 Normale prijs € 959,99
Kleur Sanremo/wit
Samenstelling 2 deuren189 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 49,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.