Omschrijving
Wilt u uw interieur nieuw leven inblazen? Bekijk dan zeker even deze schitterende kast uit de collectie PARTIZAN. De tijdloze kleurencombinatie zal perfect passen in eender welke ruimte. Bovendien is de kast erg praktisch, want achter de vier deuren en twee lades bevindt zich heel wat opbergruimte. U kunt ook telkens een laatste blik in de spiegel werpen vooraleer u de deur uit gaat. Het meubel wordt vervaardigd in Duitsland en staat dus garant voor robuustheid en stevigheid. De kast is gemaakt uit spaanplaat. U zult er dus jarenlang plezier aan kunnen beleven. Aarzel niet langer en koop deze kast voor een spotprijs! 
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto138.998000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)197
Diepte (cm)54
Breedte (cm)186
CollectiePartizan
KastindelingMet lades, Met deuren
Barcode5400943114546
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling4 deuren 2 lades
KleurAlpenwit/montana eik
Indeling interieur3 garderobestangen, 3 legplanken, 2 lades
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast PARTIZAN 4 deuren 2 lades alpin wit/montana eik
Uw waardering

Kast PARTIZAN 4 deuren 2 lades alpin wit/montana eik

Of 3 x € 220,00 zonder extra kosten

Of vanaf € 18,33 per maand

€ 659,99
Kleur Alpenwit/montana eik
Samenstelling 4 deuren 2 lades

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.