Omschrijving

Deze ultra moderne kast PRINCE zal niemand onberoerd laten. Het combineert eenvoud en moderniteit die een originele toets aan uw kamer zullen brengen. Bovendien zorgt de hoge kwaliteit van het hout voor een sterke, duurzame en onberispelijke afwerking .
De kast is zeer praktisch en heeft twee binnenvakken van 90 cm. Elk vak is voorzien van een garderobestang waarboven zich nog een plank bevindt zodat u de hele kast optimaal kunt gebruiken.

Bij dit meubel zijn de accessoires van collectie GAMMA van toepassing.

Aarzel niet en bestel nu, want deze scherpe prijs vindt je aleen hier bij Mobistoxx!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto116.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)197
Diepte (cm)61
Breedte (cm)181
CollectiePrince
KastindelingMet deuren
Barcode5400943110661
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren 181 cm
KleurWit/stad
Indeling interieur2 garderobestangen, 2 legplanken
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast PRINCE 2 deuren 181 cm wit / stad
Uw waardering

Kast PRINCE 2 deuren 181 cm wit / stad

Of 3 x € 163,33 zonder extra kosten

Of vanaf € 13,61 per maand

€ 489,99
Samenstelling 2 deuren 181 cm
Kleur Wit/stad

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 49,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.