Omschrijving

Met haar Duitse origine staat deze RASTA kast in de eerste plaats symbool voor kwaliteit. Dat blijkt ook de uit de bovengemiddelde stevigheid en levensduur. Maar er is meer, want waarde toevoegen doet dit exemplaar vooral ook op vlak van design en elegantie. De glazen spiegeldeuren weten bijvoorbeeld twee vliegen in één klap te slaan. Deze voegen immers zowel moderniteit als helderheid toe aan uw ruimte. Het enige wat u nog hoeft te doen is beslissen welke ruimte u zal verblijden met deze kast: de slaapkamer of de woonkamer? Overtuigen en de aandacht trekken zal ze sowieso!

Qua indeling kan de kast rekenen op drie compartimenten, elk voorzien van een plank en garderobestang. Alles opgeteld is dit een erg mooie opbergruimte. Niet tevreden met de aanwezige accessoires? U kan de kast gerust verder uitrusten met behulp van de GAMMA collectie. Daar zal u extra legplanken, ladeblokken en garderobestangen vinden!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto221.900000
MaterialenSpaanplaat, Glas
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)210
Diepte (cm)62
Breedte (cm)271
CollectieRasta
KastindelingMet deuren
Barcode5400943115109
LED-verlichtingNee
Samenstelling3 schuifdeuren
KleurGlanzend zwart
Indeling interieur3 garderobestangen, 3 legplanken
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast RASTA 3 schuifdeuren hoogglans zwart
Uw waardering

Kast RASTA 3 schuifdeuren hoogglans zwart

Of 3 x € 349,67 zonder extra kosten

€ 1.049,00
Kleur Glanzend zwart
Samenstelling 3 schuifdeuren

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.