Omschrijving

Deze kledingkast uit de TAMARA-collectie is zo elegant en praktisch dat u nooit meer zonder zal kunnen. De kleurencombinatie van wotan eik en graniet antraciet zorgt voor een originele, maar rustgevende look. Niet alleen het esthetische aspect valt op, ook het praktische aspect moet niet onderdoen. Achter de twee schuifdeuren verschuilen zich namelijk drie legplanken en drie garderobestangen. Meer dan voldoende ruimte dus voor al uw favoriete kleren. Gemaakt in Duitsland, garandeert de TAMARA-collectie een lange levensduur én uitstekende kwaliteit. Waar wacht u nog op?

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto210.106000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)214
Diepte (cm)64
Breedte (cm)278
CollectieTamara
KastindelingMet legplanken, Met deuren
Barcode5400943114690
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 schuifdeuren 278 cm
KleurWotan eik/graniet antraciet
Indeling interieur3 garderobestangen, 3 legplanken
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast TAMARA 2 schuifdeuren 278 cm wotan eik/graniet antraciet
Uw waardering

Kast TAMARA 2 schuifdeuren 278 cm wotan eik/graniet antraciet

Of 3 x € 333,00 zonder extra kosten

€ 999,00
Kleur Wotan eik/graniet antraciet
Samenstelling 2 schuifdeuren 278 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon