Omschrijving

Deze kolomkast uit de MANAU-collectie creëert een vleugje authenticiteit en elegantie in uw badkamer. Uitgerust met twee deuren en één lade, biedt deze kast u zeker voldoende opbergruimte. De lades openen en sluiten bovendien zeer gemakkelijker dankzij de schokdempers. Al uw badkamerspulletjes zullen vanaf nu een plaatsje krijgen! Gemaakt in Duitsland en afgewerkt in spaanplaat, is de MANAU-collectie een garantie op stevigheid én kwaliteit. Aarzel niet, neem een kijkje naar de andere artikelen uit de MANAU-collectie en creëer een harmonieus en warm ensemble!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto20.900000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)120
Diepte (cm)34
Breedte (cm)34
CollectieManau
KastindelingMet lades, Met deuren
Barcode5400943183344
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren 1 lade
KleurGrandson eik/wit
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kolomkast MANAU 2 deuren en 1 lade grandson eik/wit
Uw waardering

Kolomkast MANAU 2 deuren en 1 lade grandson eik/wit

Of 3 x € 93,33 zonder extra kosten

€ 279,99
Kleur Grandson eik/wit
Samenstelling 2 deuren 1 lade

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
Thuislevering voor maar € 29,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon