Omschrijving

Kolomkast TULLY past dankzij de hippe kleurencombinatie van wit en zwart zonder problemen in een moderne badkamer. De designaccenten in zwart maken het geheel trendy en luxueus. Badkamerkast TULLY bevat verschillende verstelbare legplanken en 1 zelfsluitende lade. Zo kan u uw cosmetica en verzorgingspullen gemakkelijk opbergen. Kolomkast TULLY is gemaakt van spaanplaat en afgewerkt met een melamine coating. Dit zorgt voor bescherming tegen krassen en maakt de kast vochtbestendig.  De zwarte pootjes en handgrepen zijn van metaal. Combineer kolomkast TULLY met de bijhorende onderkast en geniet van een harmonieuze badkamer! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto31.500000
MaterialenSpaanplaat, Melamine
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)189.4
Diepte (cm)34.6
Breedte (cm)39.1
CollectieTully
KastindelingMet legplanken, Met lades, Met deuren
Barcode5400943207620
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren 1 lade
KleurWit
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kolomkast TULLY 2 deuren 1 lade wit
Uw waardering

Kolomkast TULLY 2 deuren 1 lade wit

Of 3 x € 87,66 zonder extra kosten

€ 262,99
Samenstelling 2 deuren 1 lade
Kleur Wit

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 29,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon