Plus- en minpunten
  • De natuurijke houtnerf geeft elke tafel een unieke look
  • Weerbestendig hout + parasolgat (Ø 42 mm)
  • De ronde vorm maakt het tafelen extra gezellig
  • Door de omvang heeft de tafel wel wat ruimte nodig om te kunnen plaatsen
Omschrijving

Niets zaliger dan genieten van het mooie weer in jouw tuin, met een lekkere aperitief en barbecue, samen met vrienden vrienden of familie. Met ronde picknicktafel TRAPANI til je deze zomeravonden naar een hoger niveau! De picknicktafel is gemaakt van noordse den/spar die geïmpregneerd (behandeld) is met tanalith E 3475 (Groen). Dankzij de natuurlijke uitstraling past de tafel zonder problemen in elke tuin! Super handig, de tafel is voorzien van een parasolgat met een diameter van 42 mm. Er is plaats voor zo'n 6-8 personen. Laat die gezellige zomeravonden maar komen! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto115.000000
MaterialenNoordse den/spar
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)76.5
Diepte (cm)212
Breedte (cm)212
CollectieTrapani
Barcode5400943279931
Afmetingen8 personen
VormRond
Aantal personen6-8 personen
KleurNoordse den/spar
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Ronde picknicktafel TRAPANI 8 personen noordse den/spar
Uw waardering

Ronde picknicktafel TRAPANI 8 personen noordse den/spar

Of 3 x € 110,00 zonder extra kosten

€ 329,99
Afmetingen 8 personen
Kleur Noordse den/spar

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon