Omschrijving

Heeft u nood aan vernieuwing in uw interieur? Dan kan deze salontafel uit de BELINI-collectie u hier zeker bij helpen! De vintage, maar trendy look is bovendien zeer aangenaam voor het oog! Het ruim bovenblad is dan weer perfect voor leuke decoratie of een gezellige aperitief. De tafel bevat een lade zodat u uw afstandsbedieningen of tijdschriften altijd netjes kan opbergen. Dit meubel is vervaardigd uit spaanplaat en hierdoor een garantie op stevigheid en een lange levensduur. Kleine tip! Neem zeker ook eens een kijkje naar de andere meubelen uit de BELINI-collectie en creëer een harmonieus geheel.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto37.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)51
Diepte (cm)60
Breedte (cm)114
CollectieBelini
VormRechthoek
Barcode5400943164473
Afmetingen114 cm
KleurVersal eik/zwart
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Salontafel BELINI 1 lade versal eik/zwart
Uw waardering

Salontafel BELINI 1 lade versal eik/zwart

Of 3 x € 51,00 zonder extra kosten

€ 152,99
Afmetingen 114 cm
Kleur Versal eik/zwart

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon