Omschrijving

Trendy interieurs vechten om tijdelijke aandacht, maar authentieke meubels verliezen nooit hun charme. Dit wordt eens te meer bewezen door deze prachtige ELIA collectie. Hier gaan stevigheid en stijl hand in hand.

Een salontafel moet de gezelligheid van een tv-hoekje boosten, dus qua looks moet dit meubelstuk hoog scoren. Maar een tafel waar geen functioneel nut aan verbonden is zal nooit weten te overtuigen. Vandaar dat ook deze tafel een brede waaier aan voordelen biedt. Met de lange zijde van 120 cm kan u alvast aardig wat gasten geruststellen, ook zij zullen hun drankje kwijt kunnen. Niet onbelangrijk lijkt ons ook het extraatje aan ‘gemak’ dat dit type tafel garandeert. Voortaan hoeft u niet langer heen en weer te lopen voor uw favoriete snack, drankje of magazine, u hebt alles op minieme afstand!

Kies voor deze elegante salontafel en combineer naar hartenlust met andere meubelstukken uit de collectie. Zo bezit ook u binnen de kortste keren een harmonieus geheel!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto23.000000
MaterialenSpaanplaat
Colli1
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)40
Diepte (cm)60
Breedte (cm)120
CollectieElia
VormRechthoek
Barcode5400943163803
Afmetingen120 cm
KleurRustiek eik
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Salontafel ELIA 120 cm rustiek eik
Uw waardering

Salontafel ELIA 120 cm rustiek eik

Of 3 x € 38,33 zonder extra kosten

€ 114,99
Afmetingen 120 cm
Kleur Rustiek eik

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon