• 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar online ervaring
  • Persoonlijke klantendienst
  • 100% veilig betalen
  • Professionele en snelle levering
Omschrijving

Creëer een nieuwe, frisse look in jouw huis met deze prachtige rechthoekige salontafel MALTELO! De eenvoud en de vintage stijl zullen jou zeker en vast kunnen bekoren. De klapdeur is een leuk extraatje en ideaal voor afstandsbedieningen of magazines. Rechthoekige salontafel MALTELO is van Franse makelij en gemaakt van kwalitatieve spaanplaat. Combineer de tafel met een leuk, trendy tapijt en maak het extra gezellig in jouw woonkamer!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto58.200000
MaterialenSpaanplaat
Colli2
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)48
Diepte (cm)60
Breedte (cm)120
CollectieMaltelo
VormRechthoek
Barcode5400943230055
Afmetingen120 cm
KleurCanyon hickory/matera
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Salontafel MALTELO 1 klapdeur canyon hickory/matera
Uw waardering

Salontafel MALTELO 1 klapdeur canyon hickory/matera

Of 3 x € 120,00 zonder extra kosten

€ 359,99
Afmetingen 120 cm
Kleur Canyon hickory/matera

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon