Omschrijving

Bundel esthetiek aan functionaliteit met behulp van de ALBAN collectie. Dit gamma staat immers bol van de multifunctionele meubels, vol opbergruimte en met een fraaie, lichte uitstraling!

Breng een natuurlijke toets aan in uw salon met behulp van dit unieke salontafeltje, warm en uitnodigend qua vormgeving. Bij de indeling werd gekozen voor een groot tafelblad waardoor uw tv-hoek de eyecatcher van uw interieur zal zijn! Maak van uw salon een plaats vol ongekende charme voor een gezellige avond onder vrienden. Tot slot werd geopteerd voor grote, stevige tafelpoten. Deze bezorgen het meubel een authentiek karakter en een ongeëvenaarde stabiliteit.

Combineer dit salontafeltje naar hartenlust met andere meubels uit de ALBAN collectie om zo een authentiek en harmonieus geheel te bekomen.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto31.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)35
Diepte (cm)65
Breedte (cm)120
CollectieAlban
VormRechthoek
Barcode5400943163759
Afmetingen120 cm
KleurSanremo
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Salontafeltje ALBAN 120 cm sanremo
Uw waardering

Salontafeltje ALBAN 120 cm sanremo

Of 3 x € 45,66 zonder extra kosten

€ 136,99
Afmetingen 120 cm
Kleur Sanremo

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon