Omschrijving
Ook zoveel rondslingerende schoenen? En kan je dus wel wat extra opbergruimte gebruiken? Moderne schoenenkast CALIPPO kan jou hierbij helpen! Achter elke deur zitten er 4 verstelbare legplanken (elk belastbaar tot 10 kg). En heb je de houtstructuur al gezien op de lade? Een leuk detail, niet? De grijze handgrepen zijn van metaal en de hoogglanzende fronten zijn gemaakt van MDF. De structuur van het meubel is gemaakt van spaanplaat die afgewerkt is met een melamine coating. 
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto40.800000
MaterialenMDF, Metaal, Spaanplaat, Melamine
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)108
Diepte (cm)37
Breedte (cm)75
CollectieCalippo
Barcode5400943240757
Samenstelling3 deuren 1 lade
KleurHoogglans wit/grandson eik
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Schoenenkast CALIPPO 3 deuren 1 lade hoogglans wit/grandson eik
Uw waardering

Schoenenkast CALIPPO 3 deuren 1 lade hoogglans wit/grandson eik

Of 3 x € 106,66 zonder extra kosten

€ 319,99
Samenstelling 3 deuren 1 lade
Kleur Hoogglans wit/grandson eik

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon