Omschrijving

Ook zoveel rondslingerende schoenen? En ben je dus op zoek naar een praktische schoenenkast die niet alleen trendy, maar ook niet te veel plaats inneemt? Dan is schoenenkast VALDERO wellicht helemaal jouw ding! Achter elke klapdeur zit er een metalen mandje waarin je jouw schoenen kan zetten. In totaal is er plaats voor zo'n 12 paar schoenen. Het bovenblad valt meteen op dankzij de glasplaat. Opgepast de glasplaat heeft een max. draagvermogen van 15 kg. De handgrepen zijn van metaal en elke deur is voorzien van een deurdemper. En, net zoals ons ook helemaal verliefd geworden op deze trendy schoenenkast? 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto36.200000
MaterialenMetaal, Spaanplaat, Glas
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)175
Diepte (cm)19
Breedte (cm)71
CollectieValdero
Aantal Schoenen12 paar
Barcode5400943240733
Samenstelling4 deuren
KleurWit
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Schoenenkast VALDERO 4 klapdeuren wit
Uw waardering

Schoenenkast VALDERO 4 klapdeuren wit

Of 3 x € 160,00 zonder extra kosten

€ 479,99
Kleur Wit
Samenstelling 4 deuren

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 49,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon