Omschrijving

Op zoek naar een elegante én comfortabele tuinstoel? Maak dan zeker kennis met tuinstoel SELLO! De moderne, maar ergonomische vormgeving valt meteen op. Stoel SELLO is licht, duurzaam en biedt een optimaal zitcomfort dankzij de curve vorm in de rug. En dat is nog niet alles! Stoel SELLO is bovendien bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden én gemaakt uit 100% recyclebaar materiaal. Super tof, toch? Twijfel niet meer, kies voor deze set van 2 tuinstoelen en geniet voortaan nog meer van die gezellige barbecues!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto9.400000
MaterialenKunststof
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)85
Diepte (cm)58
Breedte (cm)55
CollectieSello
Zithoogte (cm)43
Barcode5400943182453
ArmleuningenMet armleuningen
KleurDonkergroen
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Set van 2 tuinstoelen SELLO donkergroen
Uw waardering

Set van 2 tuinstoelen SELLO donkergroen

Of 3 x € 80,00 zonder extra kosten

€ 239,99
Kleur Donkergroen

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 29,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon