• 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar online ervaring
  • Persoonlijke klantendienst
  • 100% veilig betalen
  • Professionele en snelle levering
Omschrijving

Gebruik ze binnen of buiten, veel maakt het deze schitterende stoelen van Nederlandse makelij niet uit. Het materiaal garandeert in beide situaties een optimaal gebruik, werkelijk aan alles werd gedacht. Het ultieme voorbeeld hiervan is het zitvlak van deze stoel, waar u twee kleine openingen vindt. Dankzij dit sublieme concept blijft er geen spatje water achter. Maar ook de zon maakt bij deze stoel geen schijn van kans. Tijdloze schoonheid heeft voortaan een naam: de SOLO stoelenset!

Niet onbelangrijk is ook het onderhoudsvriendelijk karakter van het tuinmeubel. De zitting bijvoorbeeld vereist geen enkel onderhoud. Deze werd vervaardigd uit hars, een 100% recycleerbaar en ecologisch alternatief. Ook het frame van de poten is meer dan degelijk. Neerslag of een hoge vochtigheidsgraad? Geen probleem, geen weerschijnsel brengt het hoogwaardig aluminium onderstel in verlegenheid!

De ergonomische vorm van deze stoelen schikt zich naar gelijk welke morfologie en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de belastende druk. Tevens kan u rekenen op een stabiele lumbale ondersteuning, dit impliceert een blijvende natuurlijke en comfortabele houding. Kortom, een robuust exemplaar waarvan de maximale draagcapaciteit zo’n 120 kg bedraagt!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto10.000000
MaterialenAluminium, Plastiek
Colli1
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)84
Diepte (cm)59
Breedte (cm)62
CollectieSolo
Barcode5400943183047
Optiemet aluminium ronde poten
Zithoogte (cm)44
KleurGeel
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Set van 2 tuinstoelen SOLO geel met ronde poten aluminium
Uw waardering

Set van 2 tuinstoelen SOLO geel met ronde poten aluminium

Of 3 x € 106,66 zonder extra kosten

€ 319,99
Kleur Geel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon