Omschrijving

De prachtige set van drie spiegels van Belgische makelij garandeert u stevigheid en degelijkheid. De stijlvolle en elegante spiegels geven u een gevoel van ruimte en zullen de meubels van dezelfde reeks nog meer tot hun recht laten komen.  

Deze schitterende spiegels zorgen voor klasse in uw interieur dankzij de sobere lijnen en de opvallende kleuren. Ze zullen u niet onberoerd laten!

De toonaangevende meubels JOLINE hebben een adembenemende prijs-kwaliteitsverhouding. Aarzel niet om deze spiegels te combineren met andere meubels van de JOLINE-reeks voor een elegant interieur dat voldoet aan uw eigen smaak en stijl.


Structuur: Spaanplaat bedekt met decor 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto18.000000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Colli3
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)2
Diepte (cm)60
Breedte (cm)60
CollectieJoline
Barcode5400943179422
Breedte spiegel 60 cm
KleurEiken andes
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Set van 3 spiegels JOLINE Andes eik
Uw waardering

Set van 3 spiegels JOLINE Andes eik

Of 3 x € 100,00 zonder extra kosten

€ 299,99
Kleur Eiken andes

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon