Omschrijving

De bijzonder sobere en elegante meubels uit de MIEL collectie zullen snel hun plaatsje weten te veroveren in uw woonkamer. Zo brengen ze binnen de kortste keren een vleugje moderniteit en gezelligheid, met dank aan hun wel erg unieke look!

Deze set bestaat uit drie fraaie spiegels. Haal ze in huis en geniet van de stijl en het licht die ze in uw woning brengen. Bovendien is er de knappe combinatie kleuren (mara enerzijds en de trendy spiegel anderzijds) waar uw interieur enkel en alleen maar mee van profiteert. Een warm en authentiek karakter gegarandeerd!

Combineer deze fantastische set spiegels met andere meubels uit de MIEL collectie en geniet zo van een woonkamer rijk aan karakter.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto18.000000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)60
Diepte (cm)2
Breedte (cm)60
CollectieMiel
Barcode5400943155136
Breedte spiegel 60 cm
KleurMara
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Set van 3 spiegels MIEL mara
Uw waardering

Set van 3 spiegels MIEL mara

Of 3 x € 110,00 zonder extra kosten

€ 329,99
Breedte spiegel 60 cm
Kleur Mara

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.