Omschrijving

Deze spiegels zijn het absolute schoolvoorbeeld op vlak van charme en persoonlijkheid. De voornaamste reden hiervoor is de houten look, waardoor de interieuraccessoires tegelijk modern en rustiek ogen. Authentiek en Belgisch, wat wil u nog meer in uw woonkamer?

Verder staan ze garant voor een gevoel van diepte en een vleugje extra klaarheid in uw kamer. Dit allemaal terwijl ze het andere meubilair uit het WILSON-assortiment accentueren.

Ervaar zelf hoe snel de warme en charmante sfeer ook uw interieur boost. Interessanter dan deze prijs/kwaliteitsverhouding wordt het heus niet!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto18.000000
MaterialenSpaanplaat
Colli3
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)60
Diepte (cm)2
Breedte (cm)60
CollectieWilson
Barcode5400943129380
Breedte spiegel 60 cm
KleurFranse eik
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Set van 3 spiegels WILSON Franse eik
Uw waardering

Set van 3 spiegels WILSON Franse eik

Of 3 x € 103,33 zonder extra kosten

€ 309,99
Kleur Franse eik

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon