Omschrijving

Ondanks een Duitse origine en een uitstekende, kwalitatieve vervaardiging springt dit halbankje toch vooral in het oog dankzij een uniek design. Het geheel oogt elegant en comfortabel. Kortom, het ideale meubelstuk voor een uitnodigende en gezellige inkomhal!

De spiegel is een toegevoegde waarde op z’n geheel eigen manier, namelijk als schepper van extra licht en diepte. De ruimte lijkt nu groter en de andere meubelstukken worden extra in de verf gezet! Handig toch?

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto14.840000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Colli1
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)85
Diepte (cm)3
Breedte (cm)89
CollectieBerlemont
Barcode5400943129397
Breedte spiegel 89 cm
KleurGrandson eik
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Spiegel BERLEMONT grandson eik
Uw waardering

Spiegel BERLEMONT grandson eik

Of 3 x € 43,33 zonder extra kosten

€ 129,99
Kleur Grandson eik

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon