Omschrijving

Creëer diepte en helderheid in uw woonkamer dankzij deze prachtige spiegel uit de EVEREST-collectie. De spiegel combineert elegantie met klasse en zal élke ruimte hierdoor rijkelijk vullen. Van Italiaanse makelij én gemaakt van hoogwaardig MDF, garandeert dit meubel stevigheid en stabiliteit. Zo kan u er jarenlang van genieten! Kleine tip! Kijk zeker ook eens naar de andere meubelen uit de EVEREST-collectie en geniet van een harmonieus ensemble!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto30.000000
MaterialenMDF, Spiegel
Colli1
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)87
Diepte (cm)2
Breedte (cm)159
CollectieEverest
Barcode5400943179552
Breedte spiegel 159 cm
KleurHoogglans ivoor/Walnoot
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Spiegel EVEREST 159 cm hoogglans ivoor/walnoot
Uw waardering

Spiegel EVEREST 159 cm hoogglans ivoor/walnoot

Of 3 x € 260,00 zonder extra kosten

€ 779,99
Kleur Hoogglans ivoor/Walnoot

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon