Omschrijving

Zij die beweren dat eenvoud en elegantie niet door één deur kunnen hebben het grondig fout. Deze spiegel biedt immers een unieke mix van beide kenmerken. Evenzeer geslaagd zijn de lichte kleurennuances, beiden grijstinten. Een lust voor het oog, zo’n harmonieus contrast!.

Voorts is deze spiegel een echte must-have voor de liefhebbers van een stijlvol interieur. Louter als decoratie aan de muur, of net boven de buffetkast, aan u de keuze! Vast staat echter wel het feit dat zo’n spiegel een extra gevoel van diepte en licht schept.

Vervolledig uw moderne ruimte door uw spiegel te gaan combineren met verschillende meubels uit de EVOLY collectie! Harmonieus en rustgevend, wat kan u nog meer wensen?

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto29.000000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Colli2
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)82
Diepte (cm)3
Breedte (cm)180
CollectieEvoly
Barcode5400943179507
Breedte spiegel 180 cm
KleurBeton hoogglans grijs/ marmer
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Spiegel EVOLY beton hoogglans grijs/marmer
Uw waardering

Spiegel EVOLY beton hoogglans grijs/marmer

Of 3 x € 77,33 zonder extra kosten

€ 231,99
Kleur Beton hoogglans grijs/ marmer

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon