Omschrijving

Rechthoekige spiegel TIA zorgt ongetwijfeld voor een vleugje moderniteit in élke kamer. Dankzij de breedte van 180 cm kan je er de nodige diepgang mee creëren in jouw woonkamer, slaapkamer of inkomhal. Ons advies? Hang spiegel 180 cm TIA boven dressoir TIA en creëer een super mooi en modern geheel! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto18.000000
MaterialenSpiegel
Colli1
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)180
Diepte (cm)2
Breedte (cm)55
CollectieTia
Barcode5400943233599
Breedte spiegel 180 cm
KleurGrijs
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Spiegel TIA 180 cm grijs
Uw waardering

Spiegel TIA 180 cm grijs

Of 3 x € 55,00 zonder extra kosten

Speciale prijs € 164,99 Normale prijs € 238,99
Kleur Grijs

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon