Omschrijving

Nog op zoek naar een nieuw tapijt voor in uw woonkamer? Neem dan zeker eens een kijkje naar tapijt BELLARA! Dit tapijt valt meteen op dankzij het origineel patroon en de gewassen look. De afwerking in polyester met krimpgaren zorgt voor een comfortabel en zacht geheel. Voorts werd er gekozen voor lichte, rustige kleuren die perfect te combineren zijn met uw huidig interieur. Kortom, wie kiest voor tapijt BELLARA kiest voor design, comfort én kwaliteit. 


Dikte: 7 mm

Gewicht: 1.9 kg

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto7.290000
MaterialenPolyester
Colli1
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)0.7
Diepte (cm)240
Breedte (cm)160
CollectieBellara
Barcode5400943190861
Afmetingen160x240 cm
KleurBeige
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Tapijt BELLARA 160x240 cm beige
Uw waardering

Tapijt BELLARA 160x240 cm beige

Of 3 x € 70,33 zonder extra kosten

€ 210,99
Kleur Beige
Afmetingen 160x240 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon