Omschrijving
Tapijt CHRISTA koppelt design aan kwaliteit en zal u zeker en vast niet teleurstellen. De prachtige natuurlijke en rustige kleur past dan ook in elk interieur. Het oogt mooi, en het voelt ook uitermate goed aan dankzij de plat geweven structuur in 100% polypropyleen. En dat is nog niet alles! Tapijt CHRISTA kan u zowel binnen als buiten gebruiken. Super tof, toch? 

Gewicht: 2.4 kg
Dikte: 3 mm 
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto2.880000
MaterialenPolypropyleen
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)0.3
Diepte (cm)150
Breedte (cm)80
CollectieChrista
Barcode5400943190946
Afmetingen80x150 cm
KleurGrijs
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Tapijt CHRISTA 80x150 cm grijs
Uw waardering

Tapijt CHRISTA 80x150 cm grijs

Of 3 x € 19,33 zonder extra kosten

€ 57,99
Kleur Grijs

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 9,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon