Omschrijving
Ontdek tv-meubel CLIO dat ongetwijfeld in de smaak zal vallen voor wie houdt van eenvoudige, maar functionele designs. De breedte van het tv-meubel is verstelbaar van 137 cm tot 180 cm. Dat kan super handig zijn in de toekomst als je bijvoorbeeld een grotere tv koopt. De deur is uitgerust met een handig en gebruiksvriendelijk push-to-open systeem. Tv-meubel CLIO is gemaakt van gelamineerd spaanplaat (16 mm dik). Laat die gezellige tv-avondjes maar komen! 
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto29.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)40
Diepte (cm)35
Breedte (cm)180
CollectieClio
KastindelingMet deuren
Barcode5400943243703
KabeldoorgangNee
LED-verlichtingNee
Samenstelling1 klapdeur
KleurWit
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Tv-meubel CLIO 1 deur wit
Uw waardering

Tv-meubel CLIO 1 deur wit

Of 3 x € 41,66 zonder extra kosten

€ 124,99
Samenstelling 1 klapdeur
Kleur Wit

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon