Omschrijving

Tv-meubel set AMBROSA met 4 deuren in mat zwart is een moderne kolomkast met een elegante uitstraling. De set garandeert extra opbergruimte dankzij het tv-meubel en de 2 kolomkasten. De meubelen zijn gemaakt van hoogwaardige spaanplaat en gefolieerd in MDF. De handvaten zijn van plastiek. Bent u op zoek naar een volledig nieuwe woonkamerset? Neem dan zeker ook eens een kijkje naar de andere meubelen uit de AMBROSA-collectie en geniet van een prachtig én modern interieur. De tv-meubel set bestaat uit:

  • 2 kolomkasten
  • 1 tv-meubel 160 cm 

            

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto91.000000
Barcode5400943246810
MaterialenMDF, Spaanplaat, Plastiek, PVC
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)140
Diepte (cm)35
Breedte (cm)160
CollectieAmbrosa
KastindelingMet legplanken, Met deuren
KabeldoorgangNee
LED-verlichtingNee
Samenstelling4 deuren
Aantal elementen3
Optie LEDZonder led
KleurMat zwart
Bestaat uit1 tv-meubel, 2 kolomkasten
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Tv-meubel set AMBROSA 4 deuren mat zwart zonder led
Uw waardering

Tv-meubel set AMBROSA 4 deuren mat zwart zonder led

Of 3 x € 123,33 zonder extra kosten

€ 369,99
Kleur Mat zwart
Samenstelling 4 deuren
Optie LED Zonder led

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon