Omschrijving

Met de EMMANUEL collectie kan u thuiskomen, in elke denkbare betekenis van het gezegde. Vooreerst wijzen we u hiermee op de fraaie vervaardiging, geen meubelstuk zal u onberoerd laten! Maar met thuiskomen doelen we uiteraard ook op het rustgevende karakter. De lichtgrijze kleur brengt overal en altijd kalmte, zalig toch?

Het spreekt voor zich dat de keuze voor een kolomkast wijst op een oog voor schoonheid. Dit is dan ook een meubel om mee uit te pakken, ook uw tv-hoekje kan zo’n boost best gebruiken.

De primaire functie van de kasten blijft zoals wel vaker het bieden van opbergruimte, maar met een glazen compartiment beschikt de ene kolomkast natuurlijk over iets extra’s. Plaats er uw favoriete kader of beeldje en geniet van het eindresultaat!

Tussen de beide kolomkasten in bevindt zich een magnifiek tv-meubel. Door de lagere positie van het tv-meubel komt het betongrijs  iets meer op de voorgrond. Bovenop de looks verkrijgt u ook hier uiteraard een aantal functionele voordelen. Middenin bevinden zich bijvoorbeeld twee open compartimenten, waar uw multimediatoestellen makkelijk geplaatst kunnen worden. De twee ruimtes die verscholen liggen achter de deuren worden dan weer verdeeld door een legplank.

Kies voor deze unieke tv-meubel set en creëer zo een sfeervol en elegant interieur!

Deze set bestaat uit:

  • Kolomkast met 2 deuren
  • Vitrinekast met 2 deuren
  • Tv-meubel met 2 deuren en 2 open compartimenten

Structuur: Spaanplaat/ Beton
Kleur: Grijze eik
Afmetingen Kolomkasten: H. 190 cm, B. 71.5 cm, D. 46 cm
Afmetingen Tv-meubel: H. 55 cm, B. 155 cm, D. 46 cm
Montage: Zelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Garantie: 2 jaar (+ verlenging mogelijk)

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto158.000000
Barcode5400943166651
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)190
Diepte (cm)46
Breedte (cm)290
CollectieEmmanuel
KastindelingMet deuren
KabeldoorgangJa
LED-verlichtingNee
Samenstelling6 deuren
Aantal elementen3
KleurGrijze eik/beton
Bestaat uit1 tv-meubel, 1 kolomkast, 1 vitrinekast
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Tv-meubel set EMMANUEL 6 deuren grijze eik/beton
Uw waardering

Tv-meubel set EMMANUEL 6 deuren grijze eik/beton

Of 3 x € 223,33 zonder extra kosten

€ 669,99
Samenstelling 6 deuren
Kleur Grijze eik/beton

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.