Omschrijving

Met logeerbed BRUSSELOS kan je jouw gasten voorzien van een gezellige én comfortabele ligplaats. Het bed is trouwens plooibaar waardoor je het ook gemakkelijk kan opbergen wanneer je het niet meer nodig hebt. De matras wordt bij het bed geleverd en biedt een aangename slaapervaring dankzij het schuim van 21 kg/m³. Logeerbed 90x200 cm BRUSSELOS is uitgerust met 15 latten die fungeren als bedbodem. Het frame is van metaal en zorgt voor een uitstekende stabiliteit. Laat die logés maar komen! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto22.000000
MaterialenMetaal
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)27
Diepte (cm)200
Breedte (cm)90
CollectieBrusselos
Barcode5400943297812
Matrasafmeting90x200 cm
KleurZwart
Matras inbegrepen Ja
Lattenbodem inbegrepenJa
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Logeerbed BRUSSELOS 90x200 cm metaal
Uw waardering

Logeerbed BRUSSELOS 90x200 cm metaal

Of 3 x € 65,33 zonder extra kosten

Of vanaf € 5,44 per maand

€ 195,99
Matrasafmeting 90x200 cm
Kleur Zwart

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In voorraad: Levertijd 5-14 dagen
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.